Menu

Relatietherapie Heemskerk

Bij relatietherapie in Heemskerk werk ik vanuit de gestalttherapie. Gestalttherapie is erop gericht hoe je contact maakt met jezelf en met de ander en waar dit mis gaat. Dit maakt gestalttherapie tot een effectieve en praktische therapie bij relatieproblemen.

Relatieproblemen kunnen over verschillende thema’s gaan – zoals terugkerende ruzies die niets oplossen, verschil in seksueel verlangen, je niet meer gewaardeerd of gezien voelen, uit elkaar gegroeid zijn, er is een ander in het spel, het gevoel is weg, niet meer weten of je wilt blijven – maar altijd speelt de communicatie een belangrijke rol.

Relatietherapie richt zich vooral op de communicatie

Hoe maak je kenbaar aan de ander wat je graag zou willen of nodig hebt? Is het al een patroon geworden dat je de ander alleen nog maar verwijten maakt? Je verlangt naar meer begrip of meer nabijheid maar je blijft in verwijten steken. Of je hebt het opgegeven, je denkt: ach, laat maar en je trekt je steeds verder terug. Communicatie gaat in essentie over contact maken, ik laat de ander weten wat er in mij omgaat. Dit vraagt van beide partners de bereidheid om naar zichzelf te kijken, te onderzoeken wat er echt in je omgaat, wat je zo raakt in de woorden of het gedrag van de ander. Wat doet je pijn en waar heb je eigenlijk het meest behoefte aan? De relatietherapie richt zich daarom vooral op jullie communicatie en op het herkennen en doorbreken van de patronen waar jullie in vastzitten.

Afspraak maken

Ben je benieuwd of relatietherapie jullie relatie ten goede komt? Neem dan contact op. Voordat ik samen met jullie in gesprek ga, voer ik eerst een individueel gesprek met jullie beiden apart. Na deze 2 individuele gesprekken, plannen we een aantal gesprekken met jullie samen in.

De kosten per individueel gesprek bedraagt €70,- en voor de gesprekken samen 95 euro per gesprek, deze sessies duren anderhalf uur.

Een afspraak voor relatietherapie is ook mogelijk in de avonduren.

 

Meer informatie over relatietherapie Heemskerk?

Heb je vragen over het volgen van relatietherapie in Heemskerk? Of wil je gewoon meer informatie aanvragen over relatietherapie? Neem dan contact op via 06 – 407 721 77 (ik ben het beste te bereiken tussen 12:00 en 13:00 uur) of ga door naar contact en vul het contactformulier in.

Ga naar contact

Kijk ook op relatietherapeuten.net