Menu

Over mij als therapeut

Mijn enthousiasme voor gestalttherapie is ontstaan doordat ik zelf heb ervaren hoe effectief deze vorm van therapie kan zijn. Psychotherapie geven is mijn passie, omdat ik geloof in groei. Niet om een beter mens te worden maar om authentieker te worden, steeds meer te kunnen zijn wie je in wezen bent.
In gestalttherapie krijg je steeds meer bewustzijn op je denken,voelen en doen om zo keuzes te maken die bij echt jou passen in plaats van te willen voldoen aan de verwachtingen van jezelf en/of anderen.

Nadat ik in 1999 de 5-jarige gestaltopleiding bij het opleidingsinstituut BOLT Zaltbommel heb afgerond, ben ik direct gestart met mijn eigen praktijk voor gestalttherapie. Sinds 2005 geef ik relatietherapie vanuit de gestalt. Beiden met veel plezier en passie!

Kwaliteit, erkenning en klachtencommissie

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Gestalttherapeuten.Bij klachten kun je , als wij er samen niet uit komen, deze beroepsvereniging inschakelen: www.nbgt.nl

Mijn lidmaatschap bij de RBCZ geeft aan dat ik voldoe aan de voorwaarden die de meeste zorgverzekeraars stellen aan therapeuten in de complementaire zorg: www.rbcz.nl

Daarnaast ben ik lid van de Europese Vereniging van Gestalttherapeuten. Dit lidmaatschap geeft aan dat ik voldoe aan de Europese normen die gesteld worden aan intervisie,supervisie en nascholing: www.eagt.org

Zoals de wet WKGGZ voorschrijft, ben ik lid van het SCAG, een geschillencommissie erkend door het ministerie van VWS: www.scag.nl

Bovendien ben ik lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg: www.de-nfg.nl

Volgens de regels van de NFG volg ik jaarlijks bijscholingen, intervisie en supervisie. Hierdoor blijf ik up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen in de psychologie en de verschillende therapievormen.

Privacybeleid

Een belangrijk onderdeel van de therapie is het bijhouden van dossiers, deze worden goed beveiligd opgeslagen. Lees ook mijn privacy beleid:

Privacybeleid