Menu

Psychotherapie via Videobellen

In mijn praktijk is het ook mogelijk om psychotherapie te volgen via videobellen. Dit kan via Skype, Facetime of Zoom.

Het grote voordeel is natuurlijk dat je niet hoeft te reizen en dat je in je eigen vertrouwde omgeving therapie kunt volgen. In deze tijd kun je veilig en op afstand psychotherapie volgen via videobellen. En het is ook geschikt voor Nederlanders die in het buitenland wonen en in hun eigen taal psychotherapie willen volgen.

Als je interesse hebt om therapie via Skype, Facetime of Zoom te volgen, dan stuur ik je een intake formulier. Dit is een uitgebreide intake zodat ik een duidelijk beeld krijg van de problemen/vragen waar jij tegenaan loopt. Ik kan dan aan de hand van jouw antwoorden bepalen of psychotherapie via videobellen voor jou geschikt is. Zo niet dan zal ik samen met jou kijken welke therapie wel geschikt is voor de problemen/vragen waar jij tegenaan loopt. Een eenmalig “ live” kennismakingsgesprek behoort ook tot de mogelijkheden. Als dit voor jou mogelijk is dan kan ik je een “live” gesprek aanraden. We leren elkaar beter kennen voordat we van start gaan met gesprekken via skype. Zo’n ‘live” kennismakingsgesprek is een goede aanvulling als dit voor jou en je leefomstandigheden mogelijk is.

De kosten voor een skype sessie zijn 70 euro per sessie inclusief verslaglegging. Een verwijsbrief van de huisarts is niet noodzakelijk. Deze vorm van therapie wordt ook vanuit de aanvullende verzekering vergoed tot een bepaald bedrag per sessie/per jaar. Informeer zelf bij je zorgverzekeraar en vermeld erbij dat ik lid ben van de NFG en RBCZ.

Meer informatie over Psychotherapie via Videobellen.

Heb je vragen? Of wil je gewoon meer informatie aanvragen over Psychotherapie via videobellen? Neem dan contact op via 06 – 407 721 77 of ga door naar contact.

Ga naar contact

Kijk ook op: www.therapiepsycholoog.com