Menu

Info & Tarieven

Psychotherapie Heemskerk Tarieven

Gestalttherapie ( individuele sessie 1 uur ) | 70 euro

Relatietherapie ( 1 ½ uur ) | 95 euro

Coaching ( 1 uur ) | 75 euro

Voor alle tarieven zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Afzeggingen binnen 24 uur (werkdagen) worden volledig in rekening gebracht Laat daarom op tijd weten dat je verhinderd bent en dat je de afspraak wilt verzetten. Je kunt mij dit het beste per mail : Tinekevanderwerff@gmail.com of per sms bericht laten weten. Ik reageer altijd dus bij geen reactie, graag nog een keer mailen of sms en ( 06-40772177 )

 

Vergoedingen

Gestalttherapie valt onder de complementaire zorg. Dit betekent dat de meeste zorgverzekeraars gestalttherapie vergoeden vanuit de aanvullende verzekering tot een bepaald bedrag per jaar. Het eigen risico van 385 euro is hier niet van toepassing. Je kunt het beste zelf bij je zorgverzekeraar informeren of zij gestalttherapie vergoeden en onder welke voorwaarden. Vermeld er altijd bij dat ik lid ben van de NFG en de RBCZ: licentienummer: 801029RR.  Of kijk voor een overzicht van de vergoedingen door zorgverzekeraars op: www.de-nfg.nl

Op de website van de NBGT kun je ook meer lezen over gestalttherapie. Met veel cliëntinformatie, wat het effect is van gestalttherapie, welke werkwijze en bij welke klachten. Daarnaast praktijkverhalen van cliënten. Ben je op zoek naar een gestalttherapeut in je eigen woonplaats? Je vindt op de website van de NBGT ook een lijst van gestalttherapeuten in andere steden.  

Meer informatie over Psychotherapie Heemskerk ?

Heb je vragen? Of wil je meer informatie aanvragen over Psychotherapie Heemskerk ?

Neem dan contact op via 06 – 407 721 77 of ga door naar contact.

Ga naar contact