Menu

Boeken Tips

Boekentips-psychotherapie-amsterdam.

Wil je meer te weten komen over het doorbreken van oude patronen die je nu in het heden in de weg staan? Dan raad ik je het onderstaande boek aan. Bij de psychotherapie die ik geef, maak ik naast gestalttherapie ook gebruik van schematherapie. Vaak spelen oude ( onbewuste ) patronen een rol bij de problemen waar je tegenaan loopt. In de sessies gaan we onder andere hieraan werken en deze patronen doorbreken.

Boeken Tip

De nieuwste therapie op het gebied van Relatietherapie: EFT . In de relatiegesprekken maak ik onder andere gebruik van de interventies uit de EFT. Als jullie hier meer over willen lezen, raad ik het boek van Dr. Sue Johnson aan. Het kan een goede voorbereiding zijn op de komende relatiegesprekken.

Een prachtig boek over veilige hechting