Menu

Psychotherapie via Skype

In mijn praktijk is het ook mogelijk ompsychotherapie te volgen via Skype.

Het grote voordeel is natuurlijk dat je niet hoeft te reizen en dat je in je eigen vertrouwde omgeving therapie kunt volgen. Therapie via Skype is bijvoorbeeld heel geschikt voor Nederlanders die in het buitenland wonen en in hun eigen taal psychotherapie willen volgen.

Als je interesse hebt om therapie via Skype te volgen, dan stuur ik je een intake formulier. Dit is een uitgebreide intake zodat ik een duidelijk beeld krijg van de problemen/vragen waar jij tegenaan loopt. Zodat ik kan aan de hand van jou antwoorden kan bepalen of psychotherapie via skype voor jou geschikt is. Zo niet dan dan zal ik samen met jou kijken welke therapie wel geschikt is voor de problemen/vragen waar jij tegenaan loopt. Een eenmalig “ live” kennismakingsgesprek behoort ook tot de mogelijkheden. en kan ik je aanraden. We leren elkaar dan kennen voordat we van start gaan met gesprekken via skype. Zo’n ‘live”kennismakingsgesprek is een goede aanvulling als dit voor jou en je leefomstandigheden mogelijk is.

Meer informatie over Psychotherapie via Skype

Heb je vragen? Of wil je gewoon meer informatie aanvragen over Psychotherapie via Skype? Neem dan contact op via 06 – 407 721 77 of ga door naar contact.

Ga naar contact

Kijk ook op: www.therapiepsycholoog.com